Diensten

tijden

Snelle service

Door een aansluiting van de apotheek en de huisartsen op een centraal systeem, kunt u direct na een bezoek aan uw arts  uw geneesmiddelen ophalen in de apotheek.

medicijnen

Herhaalreceptenservice

Wanneer u in het bezit bent van een geldig herhaalrecept, dan kunt u online uw herhaalrecept aanvragen. Ook heeft de apotheek een herhaalreceptenlijn, waar u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw herhaalrecepten op kan doorgeven.

uwgegevens

Strenge medicatiebewaking

Aangesloten op het centrale computersysteem van huisartsen en apotheken in Breda en omgeving. Ook de Dienstapotheek Breda is aangesloten, waardoor ook buiten openingstijden uw medicatiebewaking automatisch gegarandeerd is.

Meer service

Oude Producten

Bent u in het bezit van oude geneesmiddelen, dan kunt u deze bij onze apotheek inleveren. Wij verzoeken u om bij inlevering de kartonnen en plastic verpakking van de producten te verwijderen.
Meer informatie

Advies en Informatie

Behalve voor het bestellen en afhalen van genees- en verbandmiddelen kunt u in de apotheek terecht voor advies en informatie over verschillende onderwerpen.
Meer informatie
  • We horen graag uw mening
    Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties betreffende de informatie op deze website? Gebruik het contactformulier of stuur een e-mailbericht.
    Contact